Tabletcursussen Nieuwegein

16 juni 2015

Na een aantal succesvolle laptopcursussen en opschaling naar Zwolle is het tijd voor de volgende stap. Het idee ontstond om nieuw lesmateriaal te creëren en ouderen wegwijs te maken in het gebruik van een tablet. Deze kleine computer is intuïtiever en gemakkelijker te hanteren dan een gewone computer of laptop. Dit maakt de tablet ideaal voor het doen van spelletjes, het bekijken van foto’s, het lezen van krant of boek, luisteren naar muziek, e-mailen, tv kijken en nog veel meer!

“Onze laptop raak ik al jaren niet meer aan omdat ik het veel te moeilijk vind allemaal en bang ben iets kapot te maken. Ben ik dan wel geschikt voor een tabletcursus?”

Dit vroeg een van de vele oudere bezoekers van een Rabobank-event in Nieuwegein, waar KlikStart de tabletcursus promootte. Wij verzekerden haar dat het omgaan met de tablet voor iedereen te leren valt! De tablet werkt prettiger en directer dan de computer. Men hoeft dus geen computer ervaring te hebben om met de tablet aan de slag te kunnen. Daarbij zijn onze ROC-studenten erg behulpzaam en is er veel ruimte om vragen te stellen. Mevrouw ging al snel overstag en schreef zich samen met haar man in voor de nu al razend populaire tabletcursus!

 

Volgend verhaal

KlikStart breidt uit naar Zwolle