Online: meer dan 100 KlikStartcursisten !

18 december 2015

Swipen, apps downloaden en e-mailen. Geen enkel probleem voor de ouderen die deelnemen aan een tabletcursus van KlikStart. Dit geldt ook voor mevrouw Van de Veer, de 100e deelneemster van KlikStart! Vorige week vrijdag rondde zij haar tabletcursus  van KlikStart geheel feestelijk af. Vol trots vertelde zij aan haar acht medecursisten dat zij de 100e deelneemster is. Rabobank Utrecht kwam ook langs met een prachtige taart  waar alle deelnemers van konden smikkelen terwijl zij terugblikten op een geslaagde cursus.

Het afgelopen jaar is het KlikStart duidelijk geworden dat er veel behoefte is aan de diverse laptop- en tabletcursussen. De aanmeldingen blijven maar binnen stromen en er moet een hoop werk verzet worden om alle ouderen een plekje te kunnen geven. De organisatie van KlikStart is inmiddels alweer druk bezig met het realiseren van nieuwe cursussen op verschillende locaties.

Halverwege januari zijn alle cursussen weer up to date en kunnen ouderen weer aan de slag met tablets en/of laptops op verschillende locaties in Utrecht en Nieuwegein. Alle cursussen worden gegeven op woensdagmiddag. Op naar de 200e KlikStart deelnemer!

Ken jij iemand die een tablet- of laptopcursus wil volgen? In Utrecht kan dit bij ECR de Keizershof; Van Vollenhovenlaan 451 in Utrecht. Aanmelden kan via (088) 328 00 10. Interesse in de tabletcursus in Nieuwegein? Bel dan naar MOvactor: (030) 212 93  05. U kunt ook binnenlopen bij Buurtplein Batau; Dukatenburg 1 in Nieuwegein.

Volgend verhaal

Ons TV-debuut