Nieuwe cursussen!

5 januari 2016

Na de 100e deelnemer van KlikStart gaan we in het nieuwe jaar natuurlijk vrolijk verder: op naar de 200! Al heel wat ouderen hebben inmiddels geleerd om te internetten en apps te downloaden tijdens een van de laptop- of tabletcursussen. Tijdens de lessen worden de ouderen begeleid door geduldige ROC-studenten die ervoor zorgen dat iedereen op zijn of haar eigen tempo leert omgaan met de tablet of laptop. Er komt dan ook steeds meer vraag naar de cursussen: meer en meer enthousiaste ouderen willen zich aanmelden voor een cursus!

Gelukkig kunnen wij aan deze toenemende vraag voldoen en worden er in het nieuwe jaar weer cursussen aangeboden. Is zo’n cursus nou echt iets voor u of iemand die u kent? Aanmelden kan nog steeds!

Wilt u graag leren omgaan met een tablet? In Nieuwegein worden vanaf 13 januari tien weken lang tabletcursussen gegeven bij MOvactor bij buurtplein Batau. Klik hier voor meer informatie.

Ook in Utrecht start  vanaf 20 januari een tabletcursus. Deze zal plaatsvinden bij ECR de Keizershof. Meer informatie over data en aanmelden vindt u hier.

Wilt u toch liever een laptopcursus volgen? In Utrecht bieden wij bij ECR de Keizershof ook tien beginnerslessen aan. Deze starten op 20 januari. Klik voor meer informatie.

Volgend verhaal

Online: meer dan 100 KlikStartcursisten !