Laptopcursus Basis 2.0

De Laptopcursus Basis 2.0 is gericht op verdieping en verbreding. Er wordt voortgebouwd op de basisvaardigheden van de laptop en het internet, en de cursus is daarom een goede aanvulling op de Laptopcursus Basis 1.0. In het begin is er ruimte voor herhaling, later komen de vele mogelijkheden van het internet aan bod. Enkele voorbeelden zijn het opzoeken en bekijken van filmpjes en het luisteren van muziek. Daarnaast zal inzicht worden gegeven in het gebruik van social media en is er ruimte voor eigen vragen.

De lessen duren een uur met een pauze, waar ruimte is voor verdere kennismaking en ontspanning onder het genot van een kopje koffie of thee. In de lesblokken wordt de presentatie en behandeling van theorie afgewisseld met oefeningen en echt aan de slag gaan met de tablets, zodat u de reeds geleerde theorie kunt toepassen. De lessen worden klassikaal gegeven in groepen van maximaal tien mensen, maar er is genoeg ruimte voor persoonlijke begeleiding. De lessen worden gegeven door speciaal opgeleide stagiairs en tegenwoordig ook door studentdocenten die samen met de deelnemers alle onderwerpen bespreken en hulp bieden bij het maken van de oefeningen.

De cursus zal worden gegeven in Utrecht of Nieuwegein, bestaat uit tien lessen en kost €72,50. Deelnemers ontvangen van KlikStart een uitgebreid cursusboek waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd. Bovendien kunnen deelnemers tijdens de les gebruik maken van een leenlaptop indien gewenst. Aan het einde van de cursus ontvangen de cursisten een certificaat van deelname.

Interesse? Bel naar 06-83403124 of mail naar info@klikstart.org voor meer informatie, nieuwe startdata of om u aan te melden. Of vul het online aanmeldformulier in.