Tabletcursus Apple

In onze tabletcursus Apple leert u meer over de omgang met een tablet en alle mogelijkheden die dit apparaat te bieden heeft. De cursus behandelt verschillende onderwerpen. We beginnen bij de basis, de bediening van een tablet. Maar we gaan ook werken met het internet, e-mail, apps downloaden en is er aandacht voor veilig gebruik van de tablet. LET OP: Deze cursus is speciaal voor een tablet van het merk Apple (iPad). Als u een andere tablet heeft kunt u deelnemen aan de tabletcursus Android.

Elke les duurt een uur en heeft halverwege een pauze, waarin er ruimte is voor ontspanning en gezelligheid onder het genot van een kopje koffie of thee. In de lesblokken wordt de presentatie en behandeling van theorie afgewisseld met oefeningen en echt aan de slag gaan met de tablets, zodat u de reeds geleerde theorie kunt toepassen. De speciaal opgeleide stagiairs en studentdocenten staan klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. De lessen worden klassikaal gegeven in groepen van maximaal tien mensen en er is genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht.

De tabletcursus Apple zal plaatsvinden in Utrecht of Nieuwegein, bestaat uit tien lessen en kost €72,50. Deelnemers ontvangen van KlikStart een uitgebreid cursusboek waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd. Bovendien kunnen deelnemers tijdens de les gebruik maken van een leen-tablet (iPad) indien gewenst. Aan het einde van de cursus ontvangen de cursisten een certificaat van deelname.

Interesse? Bel naar 06-83403124 of mail naar info@klikstart.org voor meer informatie, nieuwe startdata of om u aan te melden. Of vul het online aanmeldformulier in.