Tabletcursus Android

In de tabletcursus Android leert u meer over de omgang met een tablet en alle mogelijkheden die het apparaat te bieden heeft. De cursus behandelt verschillende onderwerpen. We beginnen bij de basis, de bediening van een tablet. Wanneer het bedienen van de tablet vloeiend verloopt wordt er aandacht besteed aan werken met het internet, e-mail en apps (programma’s) downloaden. Bovendien is er aandacht voor veilig gebruik van de tablet. LET OP: Deze cursus is speciaal voor de tablet met Android. Als u een iPad (tablet van het merk Apple) heeft kunt u meedoen aan de tabletcursus Apple.

Elke les duurt een uur en heeft een pauze waar ruimte is voor ontspanning en gezelligheid onder het genot van een kopje koffie of thee. In de lesblokken wordt theorie afgewisseld met oefeningen en echt aan de slag gaan met de tablets, zodat u de reeds geleerde theorie kunt toepassen. De lessen worden klassikaal gegeven in groepen van maximaal tien mensen, maar er is genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht. De speciaal opgeleide stagiairs en studentdocenten staan klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. Omdat iedere Android-tablet anders is, zal er tijdens de lessen veel persoonlijke aandacht zijn.

De tabletcursus zal plaatsvinden in Utrecht of Nieuwegein, bestaat uit tien lessen en kost €72,50.Deelnemers ontvangen van KlikStart een uitgebreid cursusboek waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd. Omdat KlikStart niet in het bezit is van Android tablets is het helaas niet mogelijk gebruik te maken van een leen-tablet. Dit betekent dat u enkel  aan deze cursus kunt enkel deelnemen als u in het bezit bent van een eigen tablet. Aan het einde van de cursus ontvangen de cursisten een certificaat van deelname.

Interesse? Bel naar 06-83403124 of mail naar info@klikstart.org voor meer informatie, nieuwe startdata of om u aan te melden. Of vul het online aanmeldformulier in.