Laptopcursus Basis 1.0

De Laptopcursus Basis 1.0 is toegankelijk voor iedereen! We beginnen echt helemaal bij het begin, dus ook senioren met absoluut geen ervaring kunnen aan de cursus meedoen. Er wordt uitgelegd hoe een laptop gebruikt wordt, hoe je hiermee om gaat en hoe internet en e-mail werken. In de eerste lessen van de basiscursus laptop 1.0 behandelen we onderwerpen als de onderdelen van de computer en het creëren en bewaren van bestanden. Later komt onder andere internetten en het versturen van een e-mail aan bod. Aan het einde van de cursus gaan we aan de slag met Skype en veilig internetten.

Elke les duurt een uur en heeft een pauze waar ruimte is voor ontspanning en gezelligheid onder het genot van een kopje koffie of thee. In de lesblokken wordt theorie afgewisseld met oefeningen en echt aan de slag gaan met de laptop, zodat u de reeds geleerde theorie kunt toepassen. De lessen worden klassikaal gegeven in groepen van maximaal tien mensen, maar er is genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht.

De lessen worden gegeven door speciaal opgeleide stagiairs en tegenwoordig ook door studentdocenten. Zij zullen samen met de deelnemers alle onderwerpen bespreken en hulp bieden bij het maken van de oefeningen.

Deze cursus wordt aangeboden in Utrecht of Nieuwegein, bestaat uit tien lessen en kost €72,50. Deelnemers ontvangen van KlikStart een uitgebreid cursusboek waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd. Bovendien kunnen deelnemers tijdens de les gebruik maken van een leenlaptop indien gewenst.. Aan het einde van de cursus ontvangen de cursisten een certificaat van deelname.

Interesse? Bel naar 06-83403124 of mail naar info@klikstart.org voor meer informatie, nieuwe startdata of om u aan te melden. Of vul het online aanmeldformulier in.